• Müşteri Destek: 0 850 303 66 74

Tümü

  • Tümü
  • Aksesuarlar
  • Kulaklıklar
  • Araç Grubu
  • Kablolar
  • Alışveriş sepetiniz boş!

  • Kulaklık Seçimi Nasıl Yapılır ?

    Kulaklık Seçimi Nasıl Yapılır ?

    Kulaklıkların farklı alanda kullanım yerleri olduğu gibi farklı fiyatlara da sahiptirler. Bu nedenle ilginizi çeken modelleri belirleyip fiyatları üzerinde kısa bir araştırma yapmak bütçenizi aşmamak için doğru bir adım olacaktır. Örneğin spor yaparken kullanacağınız kulaklığın tere ve sıvı temasına karşı dayanıklı olması gerekir.

    Kulak içi ya da kulağı saran kulaklıklardan hangisini seçeceğiniz de önemlidir. Kulak içi kulaklıklar müziğin tüm alt yapısını en ince ayrıntısına kadar duymanıza olanak sağlarken, kulak üstü kulaklıklar da bazı kullanıcılar için bir süre sonra ağır gelebilmektedir. EARPHONE Kulaklık Kişisel kullanım ve taşıma rahatlığı açısından en başarılı kulaklık tipidir Genellikle otobüs ve toplu taşımalar ve gürültülü ortamlar için iyi bir ses izolasyonu sağlar. 

    Düşük ses seviyesindeki kullanım hem işitme sorunlarını ortadan kaldıracağı gibi, daha kaliteli bir dinleme sağlayacaktır. Her ne kadar alt frekanslarda performansları biraz düşse de flat sese yakınlığı ve boyutlarının oranı son derece başarılıdır. Kulak içine direk temas ettiği için kulak zarının hasar görme ihtimali yüksektir. Earbad (Süngerli Normal Kulaklık) Bu tarz kulaklıklar, kulağınızın içine oturmasına rağmen size tam bir izolasyon sağlamaz. Genel olarak mid/tiz karakterli kulaklıklardır.

    Alt frekansları duymak zorlaşır. Kullanım rahatlığı açısından tercih edilebilecek olsa da, ses kalitesi açısından en az verim alacağınız kulaklıklardır. Bu kulaklıkların en önemli artısı dış sesleri tam olarak engellemediği için, etrafınızda olanlardan haberdar olursunuz. Özellikle trafiğin bol olduğu yerlerde, dikkatsiz biriyseniz bu tarz kulaklık kullanmanız mantıklıdır. Bu kulaklıkların en önemli eksisi, çok gürültülü ortamlarda müziği duyabilmeniz için sesi çok fazla açmanız gerekir. Genel olarak fiyatları uygundur.15-20 liraya ortalama kalitede bir earbud kulaklık alabilirsiniz.